Νιάρχειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα, «Ο Άγιος Στυλιανός»

Αγαπητοί μας γονείς, 

    Το παιδί σας είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στο κόσμο για εσάς. Σκοπός μας είναι να του προσφέρουμε ένα ζεστό, οικογενειακό περιβάλλον, τη δεύτερη πιο ζεστή αγκαλιά μετά τη δική σας. 

    Προτεραιότητά μας είναι να κάνει με ασφάλεια τα πρώτα του βήματα από τη μικρή κοινωνία της οικογένειας στην ευρύτερη κοινωνία και να αναπτύξει την προσωπικότητα και τα ταλέντα του με τον πιο δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο. 

  Το παιχνίδι, αναπόσπαστο μέρος της παιδικής ηλικίας, πραγματικό οξυγόνο, αποτελεί σήμερα εργαλείο μάθησης και παιδαγωγικά θεωρείται το πιο συμβατό μέσο προσπέλασης στον κόσμο της γνώσης. Στο σχολείο μας με ένα πλήθος εξωσχολικών δραστηριοτήτων συνδυάζουμε πάντα το παιχνίδι με στόχο τη δημιουργία ενός όμορφου κόσμου για τα παιδιά. 

  Βασικός σκοπός του Παιδικού Σταθμού είναι να διαφυλάξει τις παραδοσιακές αξίες, όπως η οικογένεια, η ορθόδοξη πίστη, η πατρίδα και να τις μεταβιβάσει στα παιδιά μέσα από την ηθική και συναισθηματική ανάπτυξή τους. 

   Ο Βρεφονηπιακός μας σταθμός λειτουργεί καθημερινά από τις 7.00΄ έως τις 15.30΄ για 11 μήνες το χρόνο από 1 Σεπτεμβρίου έως 31 Ιουλίου και σας περιμένει, για να σχεδιάσουμε μαζί αυτό το μικρό θαύμα και αυτή τη μεγάλη ευθύνη που ονομάζεται ανατροφή του παιδιού. 

   Και πάνω απ' όλα δεν ξεχνάμε ότι το σημαντικότερο όλων είναι να μεγαλώνουμε τα παιδιά μας ...με αγάπη!